Παρουσίαση πορτών bus ανελκυστήρων

Παρουσίαση πορτών bus ανελκυστήρων

Με επιτυχία στέφτηκε η παρουσίαση- σεμινάριο από την My Lift Doors (MLD) Hellas την Παρασκευή 12 Μαΐου 2017. Φορείς και αντιπρόσωποι του τεχνικού κλάδου ανελκυστήρων είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν από κοντά τα διάφορα μοντέλα των πορτών BUS που κατασκευάζουμε στην οδό Τατοΐου 207, στη Μεταμόρφωση Αττικής. Τα 3 διαφορετικά μοντέλα σε πόρτες BUS που παρουσιάσαμε είναι:
  • 1150*1200 με στενό μηχανισμό στα 65mm και ενισχυμένο κάτω διάδρομο από γαλβανιζέ πάχους 3mm.
  • 800*850 με μηχανισμό 80mm πάχος και θυρόφυλλα με 2 ολόσωμα παράθυρα διαστάσεων (80 πλάτος *1610 ύψος)mm. Η πίσω πλευρά αυτής της πόρτας είναι επενδεδυμένη με INOX και είναι ουσιαστικά μία διπλή πόρτα BUS κατάλληλη για γυάλινους ανελκυστήρες και όχι μόνο.
  • 750*800 με πάχος μηχανισμού 80mm αλλά κοντό μηχανισμό όπου το τελικό ύψος αυτού του μοντέλου της BUS είναι στα 2200mm. Η πόρτα αυτή είναι η πλέον κατάλληλη για χαμηλές άνω απολήξεις φρεατίων.
Την παρουσίαση των μοντέλων της BUS διαδέχτηκε επίδειξη της καλής λειτουργίας τους καθώς και των δυνατοτήτων ρυθμίσεων των μηχανισμών.
Οι παραβρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα προϊόντα της MLD Hellas από κοντά και να συζητήσουν με το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον.
Οι πόρτες BUS που διαθέτουμε σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στην Ελλάδα. Είναι υψηλής ποιότητας προϊόντα και σφραγίζονται από 5 έτη ολικής εγγύησης.