Ενημέρωση διαχειριστών

Ενημέρωση διαχειριστών

Οι υπεύθυνοι των κτιρίων και οι διαχειριστές είναι πολύ κρίσιμο να ρωτούν και να ενημερώνονται από τον τεχνικό του ανελκυστήρα τους για τις ανάγκες που προκύπτουν για το σύστημα ασανσέρ που λειτουργεί στο κτίριό τους.

Οφείλουν να βάλουν σειρά προτεραιότητας στις απαιτήσεις και προγραμματισμούς της διευθέτησής τους σταδιακά. Να επιλέξουν επώνυμα και πιστοποιημένα υλικά, εξαρτήματα και συστήματα ανελκυστήρων, ευρέως διαδεδομένα, που θα μπορούν να υποστηριχθούν από οποιονδήποτε τεχνικό σε βάθος χρόνου. Να ενημερωθούν για τα υλικά των προσφορών με μία γρήγορη αναζήτηση στο Internet, ή να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις των προμηθευτών (εφόσον είναι εφικτό) προκειμένου να βεβαιωθούν για τη σωστή υποδομή και τον έλεγχο ποιότητος των υποψήφιων προς αγορά συστημάτων.

Ο ανελκυστήρας που μας μετακινεί είναι πολλά παραπάνω από το «φαίνεσθαι». Αξίζει, λοιπόν, μελέτη η επιλογή του, όπως και οι πρώτες ύλες, οι οποίες θα πρέπει να είναι αξιόπιστες διασφαλίζοντας τη μέγιστη ασφάλεια και προσφέροντας τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στο πιο ασφαλές μέσο μεταφοράς της ζωής μας… τον ανελκυστήρα μας!

Πηγή: www.electrologos.gr