Λίγα λόγια για εμάς

Μια πορεία επιτυχίας. προόδου. καινοτομίας. επιτυχίας.

H My Lift Doors, είναι μια νεοσύστατη εταιρεία διάθεσης αυτόματων πορτών, αναδιπλούμενων πορτών bus και εξαρτημάτων/μηχανημάτων ανελκυστήρων, στην εγχώρια και λοιπή Ευρωπαϊκή αγορά, σε ιδιαίτερα οικονομικές και συμφέρουσες τιμές.


Ποιοι είμαστε

Η My Lift Doors, στοχεύοντας εξ’ αρχής στην άμεση, πλήρη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών και συνεργατών της, εξασφάλισε άρτια τεχνολογικά αυτόματες θύρες, πόρτες τύπου bus και εξαρτήματα ανελκυστήρων.

Για την εξασφάλιση των προϊόντων αυτών, ειδικοί σύμβουλοι της My Lift Doors, διεξάγουν μια ιδιαίτερα επικεντρωμένη και εκτεταμένη έρευνα στη διεθνή αγορά ανελκυστήρων, έχοντας σαν κριτήριο την επί παραγγελία κατασκευή προϊόντων υψηλής ποιότητας, σε συνδυασμό με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Έτσι, τα δικά μας - πλέον - προϊόντα, «χτίζουν» ένα όνομα-εχέγγυο για την εταιρεία μας, εξασφαλίζοντας συγχρόνως ασφάλεια, ποιότητα, και μείωση κόστους για εσάς.

Από την αρχή της δημιουργικής πορείας της My Lift Doors, σας καλούμε να γνωρίσετε εμάς και τα προϊόντα μας, αλλά και τις εξειδικευμένες μας υπηρεσίες. Είμαστε στη διάθεσή σας από την πρώτη στιγμή, είμαστε δίπλα σας και μετά την πώληση για τυχόν υποστήριξη.

Με σεβασμό προς τις άλλες εταιρείες του χώρου μας, επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε την δική μας ανοδική πορεία, με συμπαραστάτες εσάς, αφού σας εγγυηθούμε έμπρακτα ότι είμαστε πιστοί σε ό,τι υποσχόμαστε.

Σε μια εποχή με κύριο χαρακτηριστικό την κρίση στην οικονομία, σας καλούμε να διατηρήσετε την ποιότητα που προσφέρατε μέχρι σήμερα στους τελικούς σας πελάτες, με εφόδιο την υψηλή ποιότητα καινοτόμων και ανταγωνιστικών προιόντων παράλληλα με το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των χαμηλών μας τιμών. Στοιχεία που μας διαφοροποιούν εξ αρχής.

Εν ολίγοις, σας προσφέρουμε ανταγωνιστικό προβάδισμα στην αγορά, δηλαδή ποιοτικά και ασφαλή προϊόντα στην καλύτερη δυνατή τιμή και… Όπως Σας Ταιριάζει.


Η Ιστορία μας

  • My Lift Doors - MLD
  • My Lift Doors - MLD
  • My Lift Doors